Nieuws

corona vovesa

Naast de algemene regels die zijn opgenomen in het algemeen protocol Verantwoord Sporten zijn in overleg met het Sportcentrum De Bildtse Slag een aantal aanvullende maatregelen opgesteld voor het gebruik van de sporthal en kantine.

Hallo Vovesianen,

Het heeft even op zich laten wachten, maar we kunnen de teamindelingen eindelijk met iedereen delen. Nog niet alle posities zijn ingevuld maar hier staan een aantal lijntjes voor uit.

Mocht je denken maar waarom ben ik niet benaderd voor een van de openstaande posities, schroom dan niet en neem contact op met een van de bestuursleden.

Als je vragen of opmerkingen hebt over de trainings- en/of teamindeling neem dan even contact op met het bestuur of de jeugdcommissie.

beach13+4

Afgelopen week hebben we met trainers en bestuur een succesvolle proeftraining gedraaid op het beachvolleybalveld bij ‘De Waaie’. We gaan starten met Beach trainingen voor de jeugd van VoVeSa!

beach jeugd 2020

Op 28 april meldde minister-president Rutte dat buitensporten voor jeugd weer toegestaan is. De beachcommissie van VoVeSa heeft samen met de trainers, stichting de Waaie en de gemeente Waadhoeke snel kunnen regelen dat jeugd tot en met 12 jaar weer kan beachvolleyballen.

Beste ouders/verzorgers, Vovesianen,

Zoals bekend is geworden op 21 april, Is sporten voor kinderen tot 12 jaar weer toegestaan.*er zijn een paar leden boven de 12 jaar. Als de regels, zoals hier onder beschreven, in acht worden genomen, zijn de trainingen mogelijk om door te gaan.

Voor vovesa leden van de cmv jeugd, worden daarom de beachvolleybal trainingen gestart. Dit zal vanaf woensdag 6 mei zijn.

Alle wedstrijden en trainingen t/m 31 maart afgelast

corona

Als bestuur hebben we besloten om het advies van Nevobo op te volgen: t/m dinsdag 31 maart zijn er geen wedstrijden en trainingen voor alle VoVeSa teams ivm het coronavirus.

verkoopdag3

Afgelopen zaterdag heeft VoVeSa en een aantal jeugd leden in de Poiesz in Sint Anne gestaan om daar de gevulde koeken aan te prijzen. 

spaarsprinter week 7logo

Deze week heerlijke gevulde koeken. Spaar je ook met ons mee?

spaarsprinter week 8logo

Deze week heerlijke aardbeien. Spaar je ook met ons mee?

Voor nog meer spaar aanbiedingen klik op lees meer...

banner

We mogen weer meedoen dit jaar, help jij onze vereniging aan een mooi sponsorbedrag?

Hoe kun je dat doen? Doe je boodschappen bij de Poiesz en let op de actie artikelen. Verzamel de munten die je hiervoor krijgt en zorg dat ze in het Filiaal in Sint Anne in de spaarpot van VoVeSa komen.

Iedereen die ons hierbij een handje wil helpen alvast bedankt.