Nieuws

beach13+4

Afgelopen week hebben we met trainers en bestuur een succesvolle proeftraining gedraaid op het beachvolleybalveld bij ‘De Waaie’. We gaan starten met Beach trainingen voor de jeugd van VoVeSa!

beach jeugd 2020

Op 28 april meldde minister-president Rutte dat buitensporten voor jeugd weer toegestaan is. De beachcommissie van VoVeSa heeft samen met de trainers, stichting de Waaie en de gemeente Waadhoeke snel kunnen regelen dat jeugd tot en met 12 jaar weer kan beachvolleyballen.

Beste ouders/verzorgers, Vovesianen,

Zoals bekend is geworden op 21 april, Is sporten voor kinderen tot 12 jaar weer toegestaan.*er zijn een paar leden boven de 12 jaar. Als de regels, zoals hier onder beschreven, in acht worden genomen, zijn de trainingen mogelijk om door te gaan.

Voor vovesa leden van de cmv jeugd, worden daarom de beachvolleybal trainingen gestart. Dit zal vanaf woensdag 6 mei zijn.

Alle wedstrijden en trainingen t/m 31 maart afgelast

corona

Als bestuur hebben we besloten om het advies van Nevobo op te volgen: t/m dinsdag 31 maart zijn er geen wedstrijden en trainingen voor alle VoVeSa teams ivm het coronavirus.

verkoopdag3

Afgelopen zaterdag heeft VoVeSa en een aantal jeugd leden in de Poiesz in Sint Anne gestaan om daar de gevulde koeken aan te prijzen. 

spaarsprinter week 7logo

Deze week heerlijke gevulde koeken. Spaar je ook met ons mee?

spaarsprinter week 8logo

Deze week heerlijke aardbeien. Spaar je ook met ons mee?

Voor nog meer spaar aanbiedingen klik op lees meer...

banner

We mogen weer meedoen dit jaar, help jij onze vereniging aan een mooi sponsorbedrag?

Hoe kun je dat doen? Doe je boodschappen bij de Poiesz en let op de actie artikelen. Verzamel de munten die je hiervoor krijgt en zorg dat ze in het Filiaal in Sint Anne in de spaarpot van VoVeSa komen.

Iedereen die ons hierbij een handje wil helpen alvast bedankt. 

 

steunons

Zaterdag 15 februari staat VoVeSa in de Poiesz in Sint Anne om daar de week producten te helpen verkopen.

Help je ons mee! kom dan gezellig langs en help ons.

oliebollentoernooi2019krant

27 december organiseerde de heren van volleybalvereniging VoVeSa uit St. Annaparochie het jaarlijkse oliebollentoernooi. De kerstkilo’s konden er weer af gezweet worden en daar hadden veel mensen wel oren naar.