1817528 POIESZ JSA BANNER VOOR CLUBS

Spaar jij ook mee voor VoVeSa!

VoVeSa mag dit jaar weer mee doen met de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Dit is altijd een groot feest, voor zowel de vereniging als voor u. Door voor VoVeSa Jeugd sponsor munten te verzamelen kun je VoVeSa aan extra sponsorgeld helpen en zelf heb je euro’s voordeel bij je boodschappen. Het geld wat we met deze actie kunnen ophalen willen we gebruiken voor het stimuleren van de jeugd om te volleyballen.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van VoVeSa bij de Poiesz supermarkt in Sint Annaparochie helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van VoVeSa, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van VoVeSa is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Sint Annaparochie. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Op zaterdag  2 maart van 10:00 tot 15:00 uur staat VoVeSa in de winkel om te helpen met de verkoop van het actieproduct van die week. Kom je dan ook! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

VoVeSa

Bert de Jager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Logo JSA   GROOT