vovesatv

We mochten het volleybalseizoen weer beginnen in deze rare tijd. Met een beperkt aantal supporters en na afloop weer even nagenieten voelde het weer even als vanouds natuurlijk met de daarbij geldende coronamaatregelen. Nu de regels helaas weer aangescherpt moeten worden om het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen was het met publiek van korte duur. We zijn natuurlijk erg blij dat we nog steeds mogen spelen maar hoe leuk is het ook al is het zonder gejuich dat de mensen om ons heen toch van ons mooie spel kunnen meegenieten. 

Nu waren er een aantal onder onze leden met het superleuke creatieve idee om dit voor ons te realiseren. Er is een camera geïnstaleerd bij veld 1 zodat de wedstrijden die daar worden gespeeld thuis live te bewonderen zijn via Facebook. Bekijk hier het resultaat van de wedstijd van Dames 3. Hoe leuk! Fijn thuis op de bank met een hapje en een drankje toch een glimp mee pikken.

Vrijdag 2 Oktober worden de wedstijden van MB1 en MA 1 ook weer live gestreamd, dit is wel onder voorbehoud omdat alle betrokkenen wel akkoord moeten zijn dat er gestreamd wordt. Houd hiervoor de Website en Facebook in de gaten. 

Marc, Johan Klaas en Bert bedankt.