Beste volleyballer,

Het zaalvolleybalseizoen loopt langzaam op zijn eind. Veel volleyballers verruilen in de zomermaanden de zaal voor het zand. Wil je meer dan alleen een paar toernooitje spelen? BeachLeeuwarden biedt in de weken tussen de mei- en zomervakantie beachvolleybaltraining aan. Zo kun je je individueel of samen met je beachpartner voorbereiden op het beachseizoen.


BeachLeeuwarden is een samenwerking van Leeuwarder volleybalclubs Leevoc en VC058. Begin dit jaar lanceerden zij de nieuwe beachclub en een mooi programma.:

· Van dinsdag 12 mei tot en met donderdag 2 juli kun je deelnemen aan de beachvolleybaltrainingen, 8 weken lang dus, verzorgt door Playa de Sol. Je kunt kiezen uit 1 keer per week trainen voor in totaal € 27,50 of 2 keer per week trainen voor in totaal € 55. Wel moet je lid zijn van BeachLeeuwarden om deel te kunnen nemen aan de trainingen. Lidmaatschapskosten bedragen € 10 per seizoen. Voor dit bedrag kun je ook nog eens op de dinsdag-, donderdag- en vrijdagavonden buiten de geplande activiteiten om gratis gebruik maken van het beachveld.

· Zondag 28 juni organiseren we voor de jeugd een toernooi in het kader van het Junior Beachcircuit. Binnenkort meer informatie hierover.

· Voor de niet-(beach)volleyballers organiseren we vanaf woensdag 13 mei 4 kennismakingslessen in samenwerking met BV Sport. Heb je vrienden/familie die nieuwsgierig zijn naar het beachvolleybal? Nodig ze dan vooral uit. We hopen op deze manier nog meer mensen enthousiast te maken. Zaterdag 6 juni wordt de lessenreeks afgesloten met een gezellig toernooitje met bbq waar ook de leden van BeachLeeuwarden voor worden uitgenodigd.

BeachLeeuwarden is gevestigd op sportpark Nijlân, direct bij de hoofdingang. Hier ligt een multifunctioneel beachveld dat ruimte biedt voor maar liefst vijf volleybalvelden. Op zo’n 25 meter afstand staat een garagebox voor opslag van alle spullen. De buren, voetbalvereniging Leeuwarder Zwaluwen, heeft ons van harte uitgenodigd gebruik te maken van hun kantine en douche- en kleedruimte. We zijn dus van alle gemakken voorzien.

Alles is nog eens na te lezen op onze website: www.BeachLeeuwarden.nl, zeker een bezoekje waard. Voor vragen/opmerkingen zijn we bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot snel op het zand!

Met vriendelijke groet,

BeachLeeuwarden

Pieter Wierenga
Janneke Wolkorte
Daan de Geus
Koen Sikkema