Aanmelden lidmaatschap

Aanmelden als lid van VoVeSa kan door het aanmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend te retourneren aan de Ledenadministratie.

Contributie

VoVeSa biedt verschillende mogelijkheden voor het voldoen van de contributie. Er wordt een lidmaatschap aangegaan voor een volledig jaar (seizoen). Leden betalen dan ook voor een periode van 12 maanden contributie.
Daarbij gaat de voorkeur uit naar een automatische overboeking. Dit kan één keer geregeld worden bij je bank, daarna heb je er geen omkijken meer naar. Bijkomend voordeel is dat VoVeSa niet achter achterstallige betalingen aan hoeft. Wel zo prettig voor iedereen!

Betaling per bank via rekeningnummer NL74 RABO 01377.89.939.

Onderstaand een overzicht van de gehanteerde contributie:

Contributie per maand
Senioren (vanaf 18 jaar) 20,75
Recreanten (spelen geen competitie) 10,00
Jeugd (t/m 17 jaar), 1 x per week trainen 11,25
Jeugd (t/m 17 jaar), 1,5 x per week trainen 12,50
Jeugd (t/m 17 jaar), 2x per week trainen 15,00


Over de eerste twee keer trainen is geen contributie verschuldigd. Daarna dient de contributie maandelijks automatisch te worden voldaan. De contributieplicht geldt voor het gehele seizoen. Een seizoen loopt van 1 augustus tot en met 31 juli daaropvolgend. Elk lid dient dus ook in de vakantieperiode aan zijn contributieverplichtingen te voldoen.

Doorlopende machtiging

Om de contributiebetaling voor u en de vereniging zo eenvoudig mogelijk te maken, vragen wij om een machtiging af te geven om de maandelijkse contributie automatisch van uw bankrekening te laten afschrijven.

Voordelen voor u:

geen rompslomp voor de contributiebetaling
geen kosten
als u het niet eens bent met een afschrijving hebt u een maand de tijd om via internetbankieren het bedrag terug te laten boeken. U kunt ook uw eigen bank opdracht geven het bedrag terug te boeken

Voordelen voor de vereniging:

minder administratieve handelingen
lagere transactiekosten dan bij (periodieke) bankoverschrijvingen


Klik hier voor het machtigingsformulier.

De ingevulde en getekende machtiging kunt u scannen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren op de training bij de penningmeester of opsturen naar:
VoVeSa
T.a.v. Penningmeester
Hemmemaweg 18
9076 PH Sint Annaparochie

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk gedaan te worden voor 30 juni. Je bent contributie verschuldigd t/m juli daarop aansluitend. De opzeggingsbrief moet je opsturen naar VoVeSa, T.a.v. Secretariaat, Hemmemaweg 18, 9076 PH Sint Annaparochie. Als je opzegging na 30 juni binnenkomt, ben je contributie verschuldigd voor het volgende seizoen van augustus t/m juli. Tussentijds opzeggen in een lopend seizoen is niet mogelijk.

Vragen

Voor vragen met betrekking tot het lidmaatschap, contributie, aanmeldingen en opzeggingen kan contact op worden genomen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..